Performance with Purpose

PepsiCo hecht grote waarde aan duurzame groei op lange termijn en wil een positief stempel drukken op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit Performance with Purpose. 

Performance with Purpose


PepsiCo hecht grote waarde aan duurzame groei op lange termijn en wil een positief stempel drukken op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit Performance with Purpose. Dit houdt onder meer in dat wij onze productportefeuille aanpassen en gezondere opties aanbieden, dat we toewerken naar een duurzamer voedselsysteem en welvarender gemeenschappen. Het is onze overtuiging dat we daarmee een basis leggen voor de toekomstige groei van PepsiCo en anderen helpen een gezond en succesvol leven te leiden.

Products


Wij blijven ons aanbod aan voeding en dranken verbeteren om te voldoen aan de veranderende vraag van consumenten: we voegen minder suikers, verzadigde vetten en zout toe en ontwikkelen een bredere productportefeuille waarmee we meer gemeenschappen en consumenten bereiken in wier behoeften we nog onvoldoende voorzien.


Planet


Wij verkleinen onze milieu-impact ondanks de groei van onze activiteiten en helpen voorzien in de behoeften aan voeding, dranken en natuurlijke hulpbronnen van onze veranderende wereld.

People


Wij bevorderen eerbiediging van de mensenrechten, stimuleren diversiteit en betrokkenheid, en ondersteunen de sociale en economische ontwikkeling van gemeenschappen overal ter wereld.

BeLux Sustainability Journey


Lees hier meer over hoe wij PepsiCo’s Performance with Purpose visie uitdragen in België. 

Back to top