De HorecaComeback is een initiatief van een groot aantal horecapartners om Belgische horecabedrijven te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Op deze manier kan iedereen door het aanschaffen van een waardebon op www.horecacomeback.be  zijn of haar favoriete restaurant, café en snackbar steunen nu zij verplicht tijdelijk de deuren hebben moeten sluiten. Deze waardebon kan ingewisseld worden op het moment dat de horeca weer geopend is.

PepsiCo in de Benelux als premium partner

PepsiCo is als één van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld nauw betrokken bij de voedingsmiddelenindustrie. Uit onderzoeken van Foodservice Alliance, een platform dat informatie deelt over trends en marktontwikkelingen in de Belgische foodservicemarkt, blijkt dat al 1,18 miljard omzet is weggevloeid sinds de collectieve sluiting. PepsiCo in de Benelux is samen met een aantal andere bedrijven trotse partner van dit initiatief en helpt door in één van de meest geraakte sector tijdens de COVID-19 crisis te investeren.

Waardebon aanschaffen

De website www.horecacomeback.be is een platform voor zowel de consument als de horecaondernemer. De horecaondernemer kan zijn of haar bedrijf gratis registreren, waardoor deze zichtbaar wordt op het platform. Vervolgens kan de consument uit de lijst van de geregistreerde horecabedrijven een waardebon van een restaurant naar keuze aanschaffen. Het aankoopbedrag gaat dan per direct naar het horecabedrijf. Op deze manier kunnen horecabedrijven een deel van de vaste kosten door blijven betalen en het hoofd boven water houden in deze onzekere tijd.

Doe je mee? Samen staan we sterker! #Horecacomeback.