Over PepsiCo

PepsiCo is een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van meer dan 63 miljard dollar in 2016 en een wereldwijd portfolio van diverse en geliefde merken. 

PepsiCo BeLux


PepsiCo BeLux is onderdeel van de divisie Europe Sub-Saharan Africa (ESSA) van PepsiCo. Met bekende sterke merken zoals Pepsi, Lay's, Tropicana, Quaker en Looza, staat PepsiCo in België in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven.


Onze Historie


PepsiCo, Inc is in 1965 ontstaan uit een fusie tussen Pepsi-Cola en Frito-Lay. Pepsi-Cola werd in de jaren 90 van de 19e eeuw opgericht door de apotheker Caleb Bradham. Frito-Lay, Inc ontstond in 1961 na een fusie van de door Elmer Doulin in 1932 opgerichte Frito Company en de door Herman W. Lay eveneens in 1932 opgerichte H.W. Lay company.
Vandaag de dag is PepsiCo een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Lees hier meer over de historie van PepsiCo in België.

Ons Management Team


De directie van PepsiCo BeLux is een team van enthousiaste, getalenteerde managers, die elke dag samen met bijna 950 collega's bouwen aan ons bedrijf en op hun eigen manier bijdragen aan onze Performance with Purpose-visie.


Awards PepsiCo BeLux


Bij PepsiCo zijn wij trots dat onze duurzaamheidsvisie Performance with Purpose haar vruchten afwerpt. Lees hier meer over de awards die PepsiCo BeLux ontvangen heeft.


PepsiCo Global


Het productportfolio van PepsiCo biedt een breed scala aan smakelijke voedingsmiddelen en dranken, waaronder 22 merken die in 2016 elk een geschatte retailjaaromzet hadden van meer dan 1 miljard dollar. Lees hier meer over PepsiCo Global.


Carrièremogelijkheden


Wij zijn meer dan 250.000 medewerkers die het verschil uitmaken, bergen verzetten en geschiedenis schrijven, verspreid over 200 landen en gebieden, verenigd door gedeelde waarden en normen, en doelstellingen.


Back to top